Return to Skip Menu

Main Content

پنج شنبه ٣٠ شهريور ١٣٩٦

خوش امدید

 

بسمه تعالی

نام: مـحـمد                نام خانوادگی: هــوشمند               سال تولد: 1352          رتبه: استادیار

 

 

وضعیت تحصیلی

مقـطع تـحصیلی

عنوان رشـته

دانشگاه محل تحصیل

زمـان اخـذ

کارشـناسی

علوم دامی

شــیراز

1375

کارشـناسی ارشد

علوم دامی- تغذیه طیور

مـازندران

1378

دکـــترا

علوم دامی - تغذیه طیور

پــوتـرا (مالزی)

1389

عنوان پايان‌نامه‌ دوره‌ی كارشناسي ارشد: “بررسي اثرات تغذیه یک روز در میان بر عملکرد جوجه های گوشتی” به راهنمايي آقاي دكتر عبدالرضا کامیاب

عنوان پايان‌نامه‌ دوره‌ی دکترا: “افزودنی های غذایی غیرآنتی بیوتیکی در تغذیه جوجه های گوشتی” به راهنمايي آقاي دكتر Azhar Bin Kasim

 

 

اشتغال

رشته اصلی: علوم دامی                 رشته فرعی: تغذیه طیور              گروه: علوم دامی               دانشکده : کشاورزی

تاریخ شروع به کار: بــهمن ماه  1378    

نشانی محل کار: دانشکده کشاورزی - دانشگاه یاسوج

پست الکترونیکی: hooshmand@mail.yu.ac.ir                  mohammadhoush@gmail.com

نشاني محل كار: ياسوج ، دانشگاه ياسوج ، دانشکده کشاورزي، گروه علوم دامی کد پستي: 74831-75918

تلفن: 2224840-0741

  

سوابق تدریس

ردیف

نام درس

مقطع تحصیلی

1

تغذیه دام 1  (اصول تغذیه دام)

کارشناسی

2

تغذیه دام 2

کارشناسی

3

پرورش طیور

کارشناسی

4

عوامل محیطی و تنش

کارشناسی

5

خوراک و خورام دادن

کارشناسی

6

سمینار

کارشناسی

7

تغذیه طیور

کارشناسی ارشد

 

سوابق اشتغال                                                                                                                                             

مسئولیت‌های اجرایی

1-  مدیر گروه علوم دامی  دانشگاه یاسوج از دیماه 1380 لغایت مهرماه 1383

2- معاونت پژوهشی دانشکده کشاورزی از مهرماه 90 تاکنون

 طرح‌های تحقیقاتی

 بررسی اثرات برنامه های مختلف غذایی در مراحل اولیه پرورش بر عملکرد جوجه های گوشتی

پایان نامه های راهنمایی/مشاوره شده

ردیف

عنوان پایان نامه

نام و نام خانودگی دانشجو

مسئولیت در پایان نامه

تاریخ دفاع

1

پیامد بکارگیری پروبیوتیک، پربیوتیک و مخلوط آنها بر عملکرد، ایمنی و فلورای دستگاه گوارش جوجه های گوشتی

حسین ابراهیمی

راهنما

18/7/91

2

دستکاری جیره برای بهبود عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با میوه ی بلوط

فاطمه حجتی

راهنما

15/8/91

3

تاثیر صمغ گیاه حب مقل بر عملکرد، میزان چربی محوطه شکمی، ایمنی و فلورای دستگاه گوارش جوجه های گوشتی

فریبا ایرن پرست

مشاور

19/7/91

4

پیامد افزودن برگ زیتون بر عملکرد، میزان چربی محوطه شکمی، ایمنی و فلورای دستگاه گوارش جوجه های گوشتی

زهرا امینی

مشاور

19/7/91

جزوة درسی: اصول تغذیه دام   ،  تغذیه دام 2 ،  پرورش طیور،  عوامل محیطی و تنش

تالیف مقاله

الف- مقالة فارسی

1- کامیاب، ع. ، هوشمند، م. 1382. اثر برنامه تغذیه یک روز در میان بر عملکرد جوجه های گوشتی. مجله علوم کشاورزی ایران ، جلد 34، شماره 3، صفحه 731 723.

2-  هوشمند، م. 1382. جلوگیری از تب شیر با استفاده از تعادل کاتیون - آنیون جیره.  مجله تغذیه دام، طیور و آبزیان، شماره 44، صفحه 15-12.

 3- هوشمند، م. 1383.  ازت اوره ای شیر، ازت اوره ای خون  و کاربرد آنها در مدیریت تغذیه و تولید مثل گاوهای شیری.  مجله تغذیه دام، طیور و آبزیان، شماره 46، صفحه 14-10.

4-. هوشمند، م. بازده غذایی و عوامل موثر بر آن در جوجه های گوشتی. 1383.  مجله تغذیه دام، طیور و آبزیان، ویژه نامه، صفحه 35-32.

 

  ب- مقاله انگلیسی

1. Houshmand, M., K. Azhar, I. Zulkifli, M. H. Bejo, and A. Kamyab. 2012. Effects of periodic, protein level and stocking density on performance, immunity and stress indicators of broilers. Poultry Science, 91:393-401.

2. Houshmand, M., K. Azhar, I. Zulkifli, M. H. Bejo, and A. Kamyab. Effects of non-antibiotic feed additives on performance, immunity and intestinal morphology of broilers fed different levels of protein. South African Journal of Animal Science, 42:21-32.

3. Houshmand, M., K. Azhar, I. Zulkifli, M. H. Bejo, and A. Kamyab. 2011. Effects of non antibiotic feed additives on performance, nutrient retention, gut ph and intestinal morphology of broilers fed different levels of energy. Journal of Applied Poultry Research, 20:121-128.

4. Houshmand, M., K. Azhar, I. Zulkifli, M. H. Bejo, A. Meimandipour and A. Kamyab. 2011. Effects of non antibiotic feed additives on performance, tibial dyschondroplasia incidence and tibia characteristics of broilers fed low calcium diets. Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition, 3:351-358.

5. Meimandipour, A., F. Soleimani, M. Houshmand, A. Kasim, M. Hair-Bejo, M. Shuhaimi and A.M. Yazid. 2011. Effects of rough handling on short chain fatty acid production and gastrointestinal pH in broilers and modulatory role of Lactobacilli. African Journal of Biotechnology, 10:17030-17037.

6. Houshmand, M. 2006. Effect of Early Feeding Programs on Broiler Performance. International Journal of Poultry  Science, 5: 1140-1143.

7. Houshmand, M., A. Kamyab, K. Yousefi, and A. Taghipour Farshi. 2001. The performance of broiler chickens during and following of different feed restriction methods at an early age. Poultry Science, 80 (Suppl. 1), 402.

8. Yousefi1, K., A. Kamyab, M. Houshmand, and A. Taghipour Farshi. 2001. The effects of early skip-a-day feeding regimen on the performance of Ross male broiler chicken. Poultry Science, 80 (Suppl. 1), 402.

مقالة کنفرانس

1-     محمد هوشمند. دامپروری ارگانیک. اولین همایش استانی جهاد اقتصادی با محوریت کشاورزی و منابع طبیعی ، دانشگاه پیام نور استان کهگیلویه و بویراحمد، 2 اسفندماه 90.

2-     حسین ابراهیمی، محمد هوشمند، مختار خواجوی، اصغر نقی ها و سمیه ابراهیمی. اثرات بکارگیری پروبیوتیک، پره بیوتیک و مخلوط آنها بر عملکرد جوجه های گوشتی. پنجمین کنگره علوم دامی ایران، 8 و 9 شهریور 91، اصفهان، ایران.

3-     حسین ابراهیمی، محمد هوشمند، مختار خواجوی، اصغر نقی ها و سمیه ابراهیمی. اثرات بکارگیری پروبیوتیک، پره بیوتیک و مخلوط آنها بر پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی. پنجمین کنگره علوم دامی ایران، 8 و 9 شهریور 91، اصفهان، ایران.

4-     حجتی فاطمه، محمد هوشمند،  سیامک  پارسایی و لیلا قاعدی. دستکاری جیره برای بهبود عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با میوه بلوط. پنجمین کنگره علوم دامی ایران، 8 و 9 شهریور 91، اصفهان، ایران.

5-     لیلا قاعدی، محمد هوشمند،  سیامک  پارسایی، حجتی فاطمه. اثر روش های مختلف فرآوری بر عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با میوه بلوط. پنجمین کنگره علوم دامی ایران، 8 و 9 شهریور 91، اصفهان، ایران.

6-      شیرزاد قادرزاده، سیامک پارسایی، مصطفی قادری و محمد هوشمند. تاثیر جایگزینی گندم با ذرت بر عملکرد و توسعه دستگاه گوارش جوجه های گوشتی. پنجمین کنگره علوم دامی ایران، 8 و 9 شهریور 91، اصفهان، ایران.

7. Kamyab, A., and M. Houshmand, 2004. The Effect of a Multi-enzyme in Wheat and Barley Based Diets on Broiler Performance. Australian Poultry Science Symposium. Vol. 16: 80-83.

 

8. Houshmand, M., A. B. Kasim, I. Zulkifli, M. H. Bejo, and A. Kamyab. Effects of different feed additives on performance and nutrient retention of broilers fed different levels of energy. Malaysian Society of Animal Production, 30th Annual Conference. 2-5 June 2009, Kota Kinabalu, Malaysia.

 

9. Houshmand, M., A. B. Kasim, I. Zulkifli, M. H. Bejo, and A. Kamyab. Effects of non antibiotic feed additives on performance of broilers fed low calcium diets. International Conference on Animal Health and Human Safety, 6-8 December 2009, Putra Jaya, Malaysia.

 

10. Houshmand, M.,  A. B. Kasim, I. Zulkifli, M. H. Bejo, and A. Kamyab. Effects of non antibiotic feed additives on tibial dyschondroplasia incidence and tibia characteristics of broilers fed low calcium diets. Malaysian Society of Animal Production, 31th Annual Conference, 6-8 June 2010, Kota Bharu, Kelantan, Malaysia.

 

11. Houshmand, M., A. B. Kasim, I. Zulkifli, M. H. Bejo, and A. Kamyab. Effects of different feed additives on performance of broilers fed different levels of protein. Malaysian Society of Animal Production, 31th Annual Conference, 6-8 June 2010, Kota Bharu, Kelantan, Malaysia.

  شرکت در کارگاه آموزشی

 

ردیف

عنوان کارگاه

زمان تشکیل

محل تشکیل

1

سنجش و اندازه گیری

18/3/1384

دانشگاه یاسوج

2

ارتقای مهارت های مدیریتی

21/2/1384

دانشگاه یاسوج

3

طرحهای آزمایشی در تحقیقات کشاورزی و کاربرد نرم افزارهای کامپیوتری در تجزیه و تحلیل اطلاعات آماری

15/11/1381

دانشگاه یاسوج

4

مهارت های تدریس

7/4/1381

دانشگاه یاسوج